El musical infantil Els tres porquets, uneix-te a l’aventura és el fruit de la relectura del conte tradicional, interpretat per una jove companyia amateur ha sabut donar al clàssic els nous aires del segle XXI. És una versió moderna, fresca i innovadora del conte de Joseph Jacobs i Andrew Lang, portat al cinema per Walt Disney fa vuitanta anys.

Els protagonistes de la història, Roc, Lluc i Pau, els tres porquets, només pensen en jugar. No se n’adonen de la presència d’un Llop amb imatge de dolent, però amb una gran feblesa interior, que es fa acompanyar pel seu germà petit, en Llopet. Un bosc ple d’animals els ajudarà i guiarà durant aquesta aventura.

Els germans Oriol i Marc Balaguer ( Polseres vermelles ) interpreten el personatge del Roc, el germà gran assenyat que guia els porquets en aquesta aventura. A més, 16 nois i noies més (d’entre 13 i 18 anys), tots formats al Teatre Sant Vicenç de Sabadell, completen el repartiment del musical. El muntatge inclou 17 temes musicals, i tots cantats i ballats pels mateixos actors del muntatge.

Adaptació: Albert Gorina , Albert Manso, Joan Olivella