Forever King of Pop és un espectacle que fa un intens recorregut pels èxits de Michael Jackson en solitari i amb Jackson 5: Billie Jean, Beat It, Thriller, BadAbc, I Want You Back, etc.

Sobre l’escenari, un estol impressionant de cantants, músics, ballarins … Els vídeos més importants: Thriller, Smooth Criminal … Representats en directe. Un emotiu i vibrant viatge pel llegat musical de Michael Jackson, per la seva obra, el seu missatge … Intenta imaginar un espectacle musical amb grans efectes especials, un cor gospel, artistes excepcionals amb una energia única, que admiren i respecten l’obra artística d’un icona mundial.

Forever King of Pop és considerat en aquest moment com la millor producció feta fins al moment al món, és també l’únic espectacle avalat i recolzat per la Jackson Family Foundation, és a dir, pels pares de Michael. Més de 600.000 espectadors i una extensa gira internacional el 2012 a ciutats com París, Lisboa, Praga, Varsòvia, Puerto Rico, etc. el confirmen com l’única producció musical espanyola amb projecció internacional. Un xou emotiu, vibrant, amb tota la màgia, el ritme i la intensitat d’un gran homenatge al Rei del Pop.

En aquesta nova gira, s’han inclòs noves cançons, artistes, coreografies, vestuari, vídeos i efectes especials. Una nova producció acurada i creada sempre amb la idea que el públic vibri, s’emocioni, ball, i en definitiva, gaudi intensament d’aquest gran espectacle per a tots els públics.