todoMUSICALES continua el cicle ‘canta… todoMUSICALES’ presentant en concert per primera vegada a Espanya a Hannah Waddingham, una de les actuals joves estrelles del teatre musical al West End londinenc.
L’actriu i cantant britànica ha protagonitzat aquest estiu INTO THE WOODS de Stephen Sondheim al Open Air Theatre de Londres.
Al llarg de la seva trajectòria ha rebut dues nominacions als Premis Laurence Olivier com a Millor Actriu pels seus treballs al darrer revival de A LITTLE NIGHT MUSIC, en el que donava vida a Desiree Armfelt, i a MONTY PYTHON’S SPAMALOT, on interpretava a la Dama del Llac, personatge que posteriorment també va representar a Broadway.
Altres espectacles que ha protagonitzat al West End són LAUTREC, THE BEAUTIFUL GAME, TONIGHT’S THE NIGHT i GREASE.
Hannah Waddingham actuarà en concert en solitari interpretant cançons dels musicals que han format part de la seva trajectòria artística, així com d’altres espectacles musicals populars, comptant amb l’únic acompanyament musical d’un piano.
El concert comptarà també amb la participació especial de tres artistes convidats de l’escena musical del nostre país amb els que la intèrpret britànica cantarà un tema a duo.

Cançons de musicals com INTO THE WOODS i A LITTLE NIGHT MUSIC de Stephen Sondheim, MONTY PYTHON’S SPAMALOT de John Du Prez y Eric Idle y THE BEAUTIFUL GAME de Andrew Lloyd Webber, entre d’altres.