Quartet Mèlt us vol oferir un viatge en el temps i la música que ens durà des de finals del segle XIX fins avui en dia. Reviurem moments especials de la nostra història i quines eren les músiques que s’escoltava aleshores. El punt de partida serà els Cors de Clavé, quan encara no existia cap suport per escoltar música gravada. A partir d’aquí viurem d’entre altres èpoques els cabarets de Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra Civil, la vaga dels Tramvies, la visita dels Beatles o els Jocs Olímpics de Barcelona.

El Quartet Mèlt amb la seva versatilitat coral ens portarà cançons d’estils musicalment tan diferents com Muntanyes del Canigó, El vestir d’en Pasqual, el tango Por una cabeza, coples de la Concha Piquer, La gallineta o la Dansa del Sabre de La Trinca. La part actoral ens situarà en l’atmosfera que es vivia a cada moment i mostrant els diferents suports que han existit per escoltar la música: els discs de pedra, la ràdio d’abans de la televisió, els famosos “tocadiscos”, cassettes, CDs o les xarxes socials.

Un espectacle amb molt bona música i amb dosis d’humor, tendresa i a voltes colpidor. En definitiva, un espectacle tal i com ha sigut la nostra història col.lectiva dels darrers 150 anys. Seieu bé a la vostra butaca i cordeu-vos els cinturons. El nostre viatge comença i el volem compartir amb tots vosaltres. Benvinguts!