T’enamoraries de la persona més lletja del món? Pensa-t’ho bé. D’un monstre? Si has dit que no, potser encara no coneixes la història de La Bella i la Bèstia, una bonica història d’amor entre la noia més bonica i dolça del món i l´ésser més horripilant de la Terra. Ara tens l’ocasió de conèixer aquest conte al teatre Guaschde Barcelona, on s’hi representa tots els dissabtes i diumenges d’aquest mes. Tot i ser més coneguda per la versió de Disney, La Bella i la Bèstia és una obra làssica que l’escriptora Leprince de Beaumont va publicar a mitjans del segle XVIII. Ara la companyia Flic Flac ha fet una versió teatral basada en cançons originals i un text adaptat als temps actuals. Quatre actors-cantants interpreten els quatre personatges que pujaran a l’escenari del teatre Guasch: la Bella, la Bèstia, un plat i un plomall, aquests dos darrers, dos simpàtics amics de la noia.

Per aquells que no conegui la història, l’argument es centra en l’arribada de la jove Bella a un misteriós castell on viu un ésser molt estrany; es la Bèstia. El temps i la convivència entre els dos protagonistes faran que, de mica en mica, creixi entre tots dos un sentiment molt fort i tendre: l’amor. La Bèstia no concep com és que una noia maca es pot arribar a enamorar d’un monstre com ell. Però ella li farà entendre que la bellesa no es mesura per l’atractiu físic.

Així que, si vols saber què és més important que una cara bonica, acosta’t al teatre perquè la Bella i la Bèstia t’ho explicaran.