L’òpera per a joves Meninos és un cant a l’amistat i parla de la utilitat de la música com a eina per a la cohesió i la integració. Els protagonistes són alumnes de cinquè de primària fins a L’ESO. Us proposem la inscripció del vostre grup classe per assisitir com a públic a una de les dues funcions que es realitzaran al Teatre Municipal La Faràndula, els dies 6 i 7 d’abril de 2017, a les 10:30 h del matí.

L’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell celebra el 125è aniversari i un dels actes més destacats que programa és la posada en escena de Meninos, òpera per a joves amb text i música del compositor i professor del centre Josep Maria Pladevall. Meninos és un cant a l’amistat i mostra com la implicació en una causa comuna pot crear lligams entre un grup de joves que, en principi, s’havien enfrontat. També parla de la utilitat de la música com a eina per a la cohesió i la integració. Compta amb un repartiment format per sis joves solistes, quatre adults, un cor escènic i un cor de veus blanques. L’orquestra està formada per alumnes dels primers cursos de Grau Professional.

 

Amb el Cor de: Escola Municipal de Música i Conservatori, Escola Andreu Castells, Col·legi Immaculada, Escola Municipal de Música de Matadepera,