“Nadal a Halloween”, ens narra la historia d’un somni inversemblant.
Imagineu-vos, per un instant, que tots els personatges, que des de petits ens han atemorit,siguin els encarregats de portar-nos els regals de Nadal.
Que us semblaria trobar-vos amb Freddy Krueger, el Joker, Dràcula, Carrie, o en Caracuir de la Matança de Texas, desitjant-nos Bon Nadal o cantant Nadales?
Us ho imagineu? Doncs, aquest és el somni d’en Jack, el nostre protagonista. En Jack, Rei dels Morts, monarca de Vila Halloween , una ciutat on monstres, vampirs, bruixes, fantasmes, assassins i
zombies, conviuen com “bons veïns… treballant plegats i unint els seus talents
per atemorir, perquè cada any, la nit del 31 d’octubre, puguem gaudir de la festa
de Halloween, la Nit de Tots Sants Però enguany, al finalitzar la festa, el rei
Jack, cansat de la monotonia… de provocar esglais en els humans, la mateixa
nit, any rere any… es llença a recórrer els límits del seu regne, i, vol l’atzar, que acabi a un indret estrany i desconegut; una ciutat plena de color, felicitat, dolços, regals, cançons, rialles… una ciutat habitada per follets riallers i governada pel Pare Noel: Vila Nadal.
Allí, en Jack, troba el canvi que el seu ànim anhela, i sense perdre temps, torna a Vila Halloween, per parlar als seus d’aquest nou lloc i engrescar-los en una nova aventura: la conquista del Nadal.
Màgia, bogeria, i, sobretot, diversió per tots els públics…en aquest nou somni
musical, de la veterana companyia Filagarsa (companyia amb més de 20 anys
d’experiència sobre els escenaris, especialitzada en teatre musical), inspirat
per les partitures del famós compositor Danny Elfman (“Malson abans de Nadal”,
“La núvia cadàver”) i que posa els personatges clàssics del cinema de terror en una situació esbojarrada, de la mà de 13 actors i tres músics en directe.
A càrrec del grup Filagarsa, de Molins de Rei.