Núria Llausí es la primera de les compositores en presentar el seu repertori a ORIGINALS, II Cicle de Compositors Catalans de Teatre Musical.

Graduada en art dramàtic, especialitat de teatre musical a l’escola Eòlia. Ha treballat com a actriu en diversos espectacles de gran i petit format com Els Pastorets, dir. Paco Mir al Teatre Poliorama (2013-2015); Les Bruixes de Salem, dir. Andrés Lima al Teatre Grec (2016) i al Teatro Valle-Inclán (2017); Una Habitació Buida de Clara Peya i Marc Artigau al Maldà, dir. Joan Maria Segura i Miquel Tejada (2019); Safareig, dir. Marià Llop a l’Àtic 22 (2021); Artaban, dir. Marc Angelet i Marc Sambola al SAT! (2022).

Engega varis projectes com a compositora i intèrpret: Ànteros (CD i espectacle) presentat al Festival NunOff i posteriorment al Teatre Condal (2018); Inèdites (per Youtube i Instagram), en col·laboració de més de 20 artistes del panorama del Teatre Musical; Eros (CD i espectacle) presentat al Teatre Condal (2021); Domvs (CD i espectacle) presentat al Maldà (2021); Lúnula presentat a la Sala Pangolí (2023).

És co-fundadora i membre de la companyia Com un llum.

Actualment es troba de gira amb l’espectacle That’s a musical, és cantant a A Grup Vocal i compagina el món de l’espectacle amb la docència.