“Over the Moon” és un espectacle creat a partir de l’obra de Jonathan Larson. Cinc intèrprets acompanyats d’un piano arriben a l’essència d’aquest compositor amb cançons que fan qüestionar-nos qui som i què busquem.

“Over the Moon” s’endinsa en l’univers sonor del pop/rock tan propi de Larson, bevent d’obres tan conegudes i representades com RENT i TICK, TICK BOOM!
Ho fem amb cinc intèrprets i un piano per agafar-ne només l’essència, allò que és genuí de Larson; on trobem l’autor més sincer i que comparteix amb l’espectador els seus secrets, les seves pors i inseguretats; així com també els seus somnis, els seus objectius o la seva ideologia. Tot això ho fem revisant-ne la forma i despullant les cançons de qualsevol artifici que ens allunyi del discurs.
A “Over the Moon” es podrà sentir un altre RENT, un altre TICK TICK BOOM! i una altra col·lecció de temes de Larson, que ens allunyaran dels arguments originals i dels seus personatges, per a confeccionar una imatge més personal de l’autor a través d’una atmosfera íntima entre el públic i els intèrprets.
La crua realitat que vivim ens connecta amb unes cançons escrites fa gairebé vint anys, però que semblen parlar del món actual. La prematura mort de Larson poc abans d’aconseguir estrenar el seu primer èxit van donar a aquestes cançons el títol de quasi profètiques per tot allò que estava a punt d’esdevenir a la seva vida, i tot allò que estava a punt d’esdevenir al món sencer.