Paradís és un espectacle teatral ambientat a l’Espanya de mitjans del segle XX. Parla d’una generació a través de les cançons que els permetien escoltar en moments de poca llibertat d’expressió i de gran repressió social, sexual i femenina. Paradís recrea un mapa musical de tota una època i d’un país. És el record d’un temps passat en moments de postguerra i franquisme.

És també un homenatge a les artistes que viatjaven de poble en poble, actuant en llocs miserables i on la prostitució no deixava de ser un altre mitjà per sobreviure.

Les tres protagonistes interpretaran cançons de gèneres tan populars com el cuplet, la copla o el pasdoble. Acompanyades per un pianista i un clarinetista en directe. L’espectacle compta amb la cançó Pasdoble del Paradís, composada per Mario Cobo.

Divinas capten l’actitud, l’expressió i el gest de les cupletistes de l’època. El claqué també té un lloc a Paradís. L’escenografia i el vestuari permeten que l’espectador pugui veure i comprendre a la vegada el que passa a l’”escenari” i “darrere” d’ell.

Paradís destaca per la seva proximitat, comicitat i una bona dosi d’emotivitat. Unahistòria de dones, d’artistes i de supervivència. Una història que ens ressona de ben a prop.