Transsilvanes i transsilvans, benvinguts al Rocky de l’Espiga!
Preparar aquest projecte ha costat molt, però aquí el tenim per tal que el gaudiu. Pel camí hem “perdut” companys i companyes que s’havien apuntat al projecte per diferents motius (feines, maternitats, etc.), i que ara ens vindran a veure com a públic; alguns dels que avui veureu a l’escenari s’han casat, han estat pares… En fi, que el Rocky ens ha acompanyat en les nostres vides, i ara ja és ben nostre.
El meu únic mèrit ha estat tornar a “enganyar” les companyes i companys del grup per fer un musical, però s’ha de dir que tampoc els hi va costar molt deixar-se “enganyar”… La majoria no hem estudiant cant, ball i ni tant sols interpretació; però ens posem a cantar, a ballar i a interpretar, el millor que sabem (i podem), perquè ens ho passem bé… molt bé! I mai més que en aquest projecte puc dir que ha estat obra de totes, de tots junts: jo he intentat coordinar, però elles i ells són qui s’ho han “currat” de veritat!
Ara us toca a vosaltres passar-vos-ho bé. Crideu, canteu i balleu amb nosaltres… i deixeu-vos endur per la Dansa del Temps!!!