Gerard Sesé serà el compositor protagonista del cinquè i darrer concert de la segona edició del cicle ORIGINALS que tindrà lloc el pròxim diumenge 9 de juny a les 12.30 h a ENCUENTRO (Abrera).

►A l’escenari, Gerard Sesé estarà acompanyat per Xavi Morató, l’autor de les lletres de molts dels seus musicals. Junts formen la companyia Generació de Merda.

Gerard Sesé i Xavi Morató estaran també acompanyats pels intèrprets Rosa Maria Palomera Gonçal.

►Al concert es podrà gaudir de peces emblemàtiques dels seus musicals més populars, com ara “Compartir pis”, “No hi ha diners” i “Amor etern” del musical GENERACIÓ DE MERDA; “Som molt mascles” i “Himne del Mercuri” del musical EL FUTBOL ÉS AIXÍ DE GAI; o “Hem de parlar”, “Soc un aliat” i “Feliços a Instagram” del musical EL POLIAMOR ÉS AIXÍ.

►A més, no faltaran peces memorables dels seus videos virals i espectacles, com ara “Disney em va dir”, “Paraulògic” o “La cançó del dèficit fiscal”.

Gerard Sesé és productor, xouman, periodista, actor, monologuista, politòleg… i resulta que també és músic. Tot just celebra els seus 20 anys fent música en català, on ha combinat el seu projecte personal de pop amb els musicals, havent estrenat fins a quatre de la seva autoria a Barcelona, i havent col·laborat en altres peces corals amb The Feliuettes o Les dones sàvies.

►L’entitat sociocultural Crear i Compartir -liderada per Carol Luque i Marisol González- ha organitzat aquest 2024 ORIGINALS – II Cicle de Compositors catalans de Teatre Musical. El cicle -la primera edició del qual es va organitzar l’any 2018 a nunArt Guinardó- té l’objectiu de difondre i promoure el talent artístic dels músics i creadors de teatre musical del nostre país.

Núria Llausí va obrir aquest segon cicle el passat 14 de gener; Carles Alarcón va protagonitzar-ne el segon concert l’11 de febrer; Mateu Peramiquel el tercer el 17 de març; i el passat 12 de maig, Dídac Flores va ser el compositor protagonista del quart.


►Els concerts, a piano i veu, consten d’un repertori integrat totalment per cançons escrites per cadascun dels compositors, interpretades per diferents intèrprets professionals de teatre musical. Cada compositor té total llibertat per preparar el seu programa i per triar els intèrprets del seu concert, creant així un recital únic i irrepetible, en el qual es poden escoltar tant temes inèdits, i temes que ja han format part d’algun espectacle.

►Catalunya és bressol de molts professionals creadors de teatre musical que sovint no tenen la plataforma necessària per promoure les seves obres, ni  espectacles. És per aquest motiu que Crear i Compartir ha volgut donar veu a aquests músics, per tal que puguin mostrar el treball que han realitzat en els darrers anys, molt del qual no ha pogut sortir encara a la llum.

►La primera edició del cicle ORIGINALS va ser impulsada per Marisol González, Mariona Castillo i l’entitat nunArt i va tenir lloc el 2018 a nunArt Guinardó, espai de convivència artística on cada setmana tenen lloc entrenaments, residències i mostres de treballs en procés. El 2018 el cicle va formar-se dels concerts de sis compositors que, anys després, han consolidat la seva carrera artística: Alicia Serrat, Dani Campos, Andreu Gallén, Miquel Tejada, Ferran González i Marc Sambola.

►Les entrades, amb un preu de 10 €, estan a la venda a www.entradium.com.

►El cicle ORIGINALS compta amb la col·laboració i el suport de Teatremusical.cat i Photoshows.es.