“Germans de Sang” al Teatre Cirviànum de Torelló.
El 28 i 29 de setembre El NOU 69 Teatre i La Nota Teatre porten conjuntament a l’escenari del Teatre Cirvianum de Torelló “Germans de Sang”.
L’espectacle amb música , llibret i lletres de Willy Russell es va estrenar el 1983 al West End de Londres i fins a dia d’avui és el tercer espectacle que ha durat més temps en cartell al costat de “Les Misérables” i The Phantom of the Opera”.
Aquesta versió veu la llum per celebrar el 50è aniversari de El NOU 69 Teatre que dins la seva trajectòria ha portat a sobre els escenaris quatre espectacles de gran format: “El retaule del Flautista” de Jordi Teixidor i Carles Berga, “L’Òpera de tres rals” de Bertol Brech i Kurt Weil, “Alguna cosa divertida va passar camí del fòrum” primera versió autoritzada en català de l’obra d’Stephen Sondheim,Burt Shevelove i Larry Gelbart i Els Addams d’Andrew Lippa, Marshall Brickmam i Rick Elice.

“Blood Brothers” –Germans de Sang- un espectacle de teatre musical que va estar 21 anys en cartell al West End de Londres i que avui 36 anys després de la seva estrena tots i cada un dels temes que apareixen al text de Willy Russell són problemes socials que ens trobem a la societat on vivim.
Una història de Germans, nascuts marcada per les diferències de classe, la família, l’atur, la crisi econòmica, la desigualtat, la superstició, les drogues, els crims, l’amistat, la falta d’oportunitats… Són trames que Willy Russell, un autor més que reconegut, va teixir meticulosament pel llibret d’aquest espectacle que ens explica una història de dos germans nascuts del mateix cos però ben distants.