►SINOPSI

►L’Alex vol desaparèixer. Esborrar-se de la faç de la terra. No pot donar un sol  pas  sense  sentir-se  assetjada i observada. L’Alex  és  una  estrella  de  la música.  Ho  té  tot  i  no  sent  desig  per  res. Desitjar i a tornar  a  ser  anònima. Necessita tornar a estar sola.

►El Noah  se  sent  invisible.  És  el  noi  que  passa  desapercebut a les  festes. Desitjar i a esborrar el seu passat per intentar ser feliç. Deixar de ser invisible.

►La Sasha treballa per WhiteInk. La seva feina ho és tot per ella i creu que el projecte  de  modificació  de  memòria  de  WhiteInk  pot  canviar  el  món.  Quan arriba a casa cada nit, ningú l’espera ni ningú li pregunta com li ha anat el dia. Per això la Sasha cada dia arriba una mica més d’hora a la feina i se’n va una mica més tard. WhiteInk és la seva vida.

►Has somiat alguna vegada amb esborrar els teus records?

►Amb fer-los desaparèixer?

►Has somiat amb canviar de vida?

►Ara, WhiteInk t’ofereix aquesta oportunitat.

►Quan els destins de l’Alex, la Sasha i el Noah es creuen a WhiteInk, la seva manera d’habitar el món canviarà per sempre. A través de la veu de l’Alex, coneixeran el que és estar al centre de l’huracà, el seu ascens meteòric en el món  de  la  música  i  la  seva  incapacitat  de  suportar  el  ser  una  estrella mediàtica.  Potser  el  Noah  troba en l’Alex  algú  en  qui  confiar. Potser l’Alex canviï  el  discurs  de la Sasha.  Potser l’Alex  troba de  nou  el  camí.  Potser  un cop t’has tornat invisible és impossible tornar a ser qui eres abans. O potser tot és només una gran mentida. Com els records, mentides deformades amb el temps.

►I tu, què vols oblidar?