►El proper diumenge, 3 de març de 2018 al teatre del Casal Catòlic de Sant Andreu es posarà en escena “La Dogaresa” amb un repartiment encapçalat per Ximena Agurto, Alberto Cazes, Vicenç Esteve i Xavi Fernàndez acompanyats amb música en directe i el cor de La Lírica de Sant Andreu i amb la direcció escènica de Xavi Fernàndez, la direcció musical d’Anibal Gil i Xavier Dolç com a mestre concentrador.

►L’acció transcorre a Venècia, El Dux presideix la ciutat i obra al seu antull, de tal forma que en encapritxar-se de Marietta decideix llevar del mig al seu promès Paolo. Gràcies a l’avís d’una bruixa el matrimoni amic de Paolo, Rosina i Marco, es preparen per a frustrar els plans del Dux.

►A les sales de palau Miconne i el Duxpressionen a Marietta perquè accepti casar-se. Rosina s’ha infiltrat en el palau disfressada d’home i avisa a Marietta que Paolo l’està esperant fora en una góndola per a escapolir-se junts, però són descoberts i Paolo és condemnat a mort. Segons la tradició veneciana només pot ser perdonat si el viàtic es creua amb ell al camí del cadafal. És una casualitat gairebé impossible, però succeeix, ja que el viàtic ha d’anar a atendre un home que agonitza a palau…Qui resulta ser el mateix Dux, que ha estat apunyalat per Miconne, secretament enamorat de Marietta. Al final Paolo es casa amb Marietta.