★Ahir es va presentar “Moustache” un nou espectacle de Coco Comín que n’ha escrit la dramatúrgia, i es farà càrrec de la direcció de l’espectacle i també de les coreografies S’estrenarà el 13 de desembre al Teatre Apolo de Barcelona.
►L’espectacle està situat al Londres de 1900 i ens explica la història de més de 20 anys.

►Coco Comín diu que l’espectacle és 100% català, i no ha volgut obrir un càsting a tot Espanya. Els intèrprets de “Moustache”, han d’estimar el claqué per sobre de totes les coses. També recalca que el claqué de Catalunya és el millor que existeix a Europa. Per tant s’havia de crear un espectacle per ensenyar aquesta pedrera. Tap dance però amb coreografies modernes.
►Xavier Mestres, el director de l’espectacle, viu amb passió l’encàrrec, molt frec a frec amb els coreògrafs, per fer números de claqué amb diàlegs amb els músics i els 6 instruments harmònics i melòdics que configuren la formació musical de l’espectacle.

► “Moustache” s’estrenarà amb el següent repartiment:
Sergio Franco, Blai Juanet, Ernest Fuster, Albert Martínez, Joaquín Catalán, Sharon Lavi, Julia Ortínez, María Bossy Álex Llorca, Alejandro Carrera, Marius Praniauskas, Elia Solé, Alba Carretero, Eugènia Pujol-Galceran, Aina Casanovas, Evangelina Esteves, Gustav Bohered i Laura Cugat.