Són uns pirates ben clàssics, amb les seves potes de fusta, els seus garfis, el seu pegat a l’ull… Beuen rom directament del barril i duen un lloro sempre a l’espatlla; formen part, juntament amb els indis i els cow-boys, del nostre imaginari infantil. De Salgari a Juli Verne, de Stevenson a Folch i Torres.

Aquests PIRATES que ara us presentem són, tanmateix, uns pirates bondadosos que tenen dues regles d´or: La primera és no atacar mai cap presa que sigui més dèbil que ells (conseqüentment, les pallisses que reben són formidables), i la segona és no fer mal a cap orfe ja que tots ells han hagut de patir, de jovenets, les penúries de l´orfandat. L´aquarel.la acaba de completar-se amb les noietes virginals i esbojarrades que van a banyar-se a una platja remota i són assaltades pels risibles bucaners, el pare de totes elles, un estrambótic MARISCAL de Mar, i la seva guardia de corps formada per una quadrilla de civils mostatxuts i caganers.

L´original costa del sud d´Anglaterra, on es troba Penzance segons els atles que hem consultat, ara i aquí ha estat substituït per una cala de la Costa Brava