►Un any més, la revista Teatralnet presenta la tradicional gran festa dels musicals al Teatre Grec.  Aquest any es podrà veure els dies 27 i 28 de juliol al teatre Grec de Barcelona.

►És una iniciativa que va arrencar l’any 2014 i que, any rere any, s’ha consolidat gràcies al gran èxit que ha assolit entre el públic barceloní.

►Una de les claus de l’èxit és la diversitat de les propostes, que en cada edició d’aquesta cita musical parteixen d’un plantejament artístic diferent. En la d’enguany, els popurris temàtics de grans temes del teatre musical són el fil conductor, la banda sonora d’un espectacle ple de sorpreses i de cares conegudes.

►Una nit màgica que no es perdrà cap amant dels musicals i que constitueix una declaració d’amor per aquest gènere on no faltaran ni l’energia ni un repertori divers per a tots els gustos i per a totes les edats.

►Enguany s’incorpora a la proposta l’Orquestra Simfònica Nit de Musicals, que aportarà un aire diferent a una nit inoblidable sota les estrelles de Montjuïc.

►Aquesta edició la direcció és de Daniel Anglès. Xavier Torras s’encarrega de la direcció musical i els arranjaments, Òscar Reyes de la coreografia, i un llarg repartiment: Júlia Jové, Lydia Fairen, Jan Forrellat, Víctor Arbelo, Xavi Navarro.

►Amb la col·laboració de:

►Sergi Albert, Clara Altarriba, Roger Berruezo, Albert Bolea, Ferran González, Albert Guinovart, Gerard Ibáñez, Mone Teruel, David Moreno, Patrícia Paisal, Marta Ribera, Muntsa Rius, Joan Vázquez, Joan Vives i molts més.

►Amb la participació especial de:

►Carlos Latre, Gisela, Manu Guix i Nina. I el cor i el cos de ball formats per alumnes de les escoles de teatre musical Aules, Coco Comín, Eòlia, ESART i Memory. I els nens i nenes d’Espaiart, Lazzigags, Eva Gris i La Roda.