►“El Petit Príncep” prepara la 3a temporada a la sala Barts de Barcelona,  a partir del 2 de desembre.

►L’espectacle, basat en el conte d’Antoine de Saint-Exupéry amb dramatúrgia i adaptació de Marc Artigau i Àngel Llàcer, amb lletres de Marc Artigau i Manu Guix, composició i direcció musical de Manu Guix i direcció d’Àngel Llàcer ja l’han vist 130.000 espectadors va ser un dels més vistos la passada  temporada  a Barcelona  amb molt bona acollida pels teatres de Catalunya i visitant festivals com el de Porta Ferrada i Peralada.

►La tercera temporada es presenta molt prometedora. Fins al dia d’avui, s’han venut 4000 entrades i s’han posat més sessions a la venda cobrint totes les festes de Nadal.

►Un altre dels èxits de “El Petit Príncep” ha estat el disc. S’han venut més de 20.000 còpies i ja és disc d’or,  tota una fita.

petit-princep-disc-d-or

►Per aquest motiu hi haurà una edició especial del disc que inclourà una nova cançó titulada “El Petit Príncep” amb la col·laboració del grup Macedònia i també una versió en karaoke de la cançó “El meu asteroide” i de “La Rosa”.

►L’espectacle apunta també cap a fora de Catalunya. El mateix Àngel Llàcer esmentava que molt probablement la temporada següent s’estrenarà a Madrid la versió castellana,  “El Principito” i també estan en contacte per portar l’espectacle en francès  a les terres franceses.

►Com a novetat  en el repartiment  Diana Roig serà La Rosa. Elena Gadel es troba en una imminent maternitat.

►També torna Marc Pociello amb el paper de La Guineu. El Paper de l’Aviador el compartiran Àngel Llacer i Ivan Labanda.