►Més de 45 actors i actrius de Teatre Musical, se sumen a aquesta iniciativa, per passar millor les hores de confinament, i reivindicar el paper imprescindible que té la cultura en moments tan difícils.

►El sector de les arts escèniques es mobilitza per mantenir el contacte amb el públic després del revés que ha patit el sector cultural amb l’arribada del COVID-19 a Espanya. Des de les seves respectives cases (Madrid i Barcelona) Lydia Fairén i Sylvia Parejo actrius de Teatre Musical i companyes, s’uneixen per crear “Quédate En Casa, el musical” un compte d’Instagram en la qual actors i actrius del panorama de Teatre Musical Espanyol comparteixen 30 minuts de Live per cantar, parlar o contestar preguntes amb els seus seguidors.

►Els directes de tots aquests artistes, es podran veure únicament a través d’Instagram, de manera que per tenir accés a ells, els usuaris hauran de disposar d’un compte a Instagram.

►El llistat d’artistes, que segons han anat passant els dies ha anat en augment, es pot veure en les publicacions del compte de manera regular.

►Aquesta iniciativa va sorgir el passat dissabte dia 14 de Març. Des de llavors compta amb més de 4.500 seguidors, una mitjana de 400 persones connectades en cada directe i amb més de 1.800 reproduccions en els seus vídeos d’IGTV.