★ Tothom a punt per què arriba “Scaramouche” el nou espectacle musical de Dagoll Dagom. Un projecte de creació pròpia inspirat en la novel·la de Sabatini i en l’imaginari del cinema de capa i espasa.

► La música de l’espectacle l’ha escrit Albert Guinovart, un dels compositors més importants i reconeguts a Catalunya que també ha dut a terme l’orquestració. Joan Lluís Bozzo signa la direcció i el llibret del musical amb lletres del mateix Joan Lluís Bozzo, Joan Vives i David Pintó. El Mateix Joan Vives s’ha encarregat de la direcció musical i l’ajudantia de direcció ha anat a càrrec de David Pintó.

■ L’argument:
► L’any 1789, el poble de França es mor de gana i és castigat per una noblesa autoritària i injusta. Els ciutadans francesos, molestos amb aquesta situació, es comencen a plantejar una necessitat de canvi. En aquest context de revolta, Scaramouche, un heroi emmascarat, esdevindrà el defensor del poble que escriurà pamflets revolucionaris i s’enfrontarà amb l’aristocràcia donant esperança a tothom.
Una producció de luxe amb la producció executiva d’Anna Rosa Cisquella, les coreografies de Francesc Abós, l’esgrima dirigida per Jesús Esperanza i Kike Inchausti, la gran i majestuosa escenografia d’Alfons Flores, l’exuberant vestuari de Montse Amenós, la caracterització d’Eva Fernández. El disseny de llum d’Albert Faura el disseny de so de Roc Mateu so.
La direcció de Càsting va anar a càrrec de Miquel Periel.

■ Repartiment:
► Scaramouche: Toni Viñals, Olympia: Anna San Martín, Marqués de Echalonne: Ivan Lavanda, Camilla: Mireia Mambo, Bartolo: Jordi Coromina, Fanny: Clara Moraleda, Philippe: Albert Mora,Frank Capdet, José María Hernández, Anna Alborch, Pep Ferrer, Eduard Mauri, Jan Forrellat, Lucía Torres, Cristina Murillo, Mireia Dolç, Neus Pàmies.

► “Scaramouche” comença les prèvies el dia 23 de setembre i el dia 29 serà la gran nit d’estrena al Teatre Victòria de Barcelona