►Ahir a la tarda es va presentar, al Club ONYRIC, Paquito Forever i Impro Side Story, els espectacles que inauguren la temporada 2018-2019 del nou espai d’exhibició d’ONYRIC Teatre Condal.

►Joan Vázquez (millor interpretació masculina als Premios de Teatro Musical 2018) es posa a la pell de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista que va protagonitzar una brillant carrera internacional a Nova York amb el cabaret Paquito Forever.

►El muntatge es va estrenar, amb gran èxit, la temporada passada a Barcelona i, després, va fer estada al Live At Zédel (Londres), local que va ser motiu d’inspiració a l’hora de crear el Club ONYRIC, segons va explicar Daniel Anglès, director artístic del teatre. “Els somnis del Paco van fer que el públic anglosaxó empatitzés amb el personatge. Poder portar-lo al Paral·lel és extraodinari”, va dir Joan Vázquez.

►Paquito Forever es va estrenar ahir i estarà en cartell, cada dimarts a les 20.30 h, fins al 13 de novembre.

►Seguidament, la companyia Les Improvisables va presentar Impro Side Story, un xou d’improvisació teatral sense guió ni partitura, en què res està assajat ni preparat. “Volem que el públic tingui el control de l’espectacle i que en sigui el guionista”, va dir Rai Borrell, membre i actor de la companyia.

►Roger Julià, pianista del muntatge, va destacar que la improvisació “et fa estar molt elèctric com a actor; molt viu”.

►L’espectador viatjarà des dels elegants musicals de Broadway fins al fantàstic univers Disney, passant pel western o el musical de l’època daurada.

►Impro Side Story s’estrenarà aquest dijous a les 22 h i es podrà veure fins al 15 de novembre.