►Gràcies a l’èxit de públic i crítica, la producció dirigida per Pau Doz estrenarà la seva tercera temporada el  dijous 29 de juny al Teatre Tívoli on es representarà fins al 30 de juliol

►El musical compta amb el suport de la marca escocesa Cutty Sark, que ret homenatge als seus orígens durant la Llei Seca als Estats Units, època en la qual està ambientat l’espectacle.

►Inspirat en la pel·lícula de Billy Wilder – “Ningú no és perfecte”(Some Like it Hot, 1959)- l’espectacle torna en un format més gran on s’afegeixen tres nous artistes al repartiment amb un total de 18 actors i 5 músics sobre l’escenari. L’obra, dirigida a tots els públics, compta amb una altra novetat, i és que serà interpretada en castellà.

►Aquest musical de Brodway, produït per Som-hi Films, es va estrenar al Teatre Gaudí la temporada 2015-2016 i va exhaurir entrades, igual com va passar la temporada passada (2016-2017) a l’Eixample Teatre, amb un total de més de 15.000 espectadors entre els dos teatres.

daphne josephine

► ‘Sugar’ va obtenir el Premi de la Crítica al Millor Musical de 2015 i quatre nominacions als Premis Butaca 2016. També va ser finalista als Premis Max de les Arts com a Millor Espectacle Musical.

►Aquesta tercera temporada compta amb el suport de la marca escocesa Cutty Sark dins del marc de la seva campanya internacional ‘Nascut per a ser mesclat el 1923’, amb què ret homenatge als seus orígens durant l’època de la Llei Seca als Estats Units on les festes i l’aparició del jazz ambientaven la vida social als clubs reunint persones de diferents races, edats i estrats socials per conversar, ballar, beure una copa i, en definitiva, passar-ho bé.

►Aquí teniu l’entrevista que vam enregistrar el desembre passat.

►I la fitxa de l’espectacle:

Sugar “ningú no és perfecte”