‘La Noia’ arriba a Nova York i descobreix, a través d’una amiga amb dubtoses intencions, que la seva parella l’ha enganyat diverses vegades. Decideix tallar la relació de forma immediata. Poc després coneix el productor de Hollywood Sheldon Bloom i es traslladen junts a Los Ángeles. Però les ambicions professionals d’en Sheldon fan que deixi de banda la seva vida personal. La protagonista s’adona que en Sheldon l’ha estat utilitzant com a noia trofeu i que vivia una vida desenfrenada a la seva esquena. “La Noia” deixa la vida i el glamour de Hollywood i torna a Manhattan. Havent retornat a Greenwich Village, ‘la Noia’ coneix a un comercial més jove que ella, però un altre cop s’enfronta a la mala sort quan descobreix que aquest ha estat relacionant-se amb altres dones durant els seus viatges de feina.

Acabada la seva relació amb el comercial coneix a un home casat amb una filla que vol deixar la seva dona i començar una nova vida amb la nostra protagonista. Aquesta relació fa que “la Noia” s’il·lusioni amb formar una llar una família… però a poc a poc s’adona que l’home no té intenció de deixar la seva dona, el que fa que les seves il·lusions es vegin trencades de nou.

“La Noia” és l’única persona que apareix a l’escenari, tot i tenir converses amb les seves parelles, amics, i escriure cartes a la seva mare.

L’obra inèdita a Catalunya està escrita per dos autors molt importants del teatre musical contemporani.

La música és d’Andrew Lloyd Webber és un dels compositors de musicals més important del món. És autor de Cats, Evita, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Jesus Christ Superstar, El Fantasma de l’Òpera i Sunset Boulevard, entre d’altres. El seu últim musical d’exit “School of Rock” (basat en la pel·lícula del mateix nom) es va estrenar a Broadway el desembre de 2015 obtenint gran èxit de crítica i públic. Ha guanyat molts premis com a compositor i també com a productor – Set premis Tony , Set premis Olivier, un Golden Globe, un Òscar, el premi Richard Rodgers a l’excel·lència en teatre musical, un Grammy per la millor partitura clàssicacontemporània i ha estat un dels pocs que han rebut tots els honors del Kennedy Center de Nova York. És propietari de set teatres de Londres com el Theatre Royal, Drury Lane i el London Palladium. S’ha majestat la Reina d´Anglaterra li va concedir l´honor de ser Lord al 1992 i el van fer membre honorari de la Casa dels Lords el 1997. La seva passió per fer arribar la música a les escoles i a l´educació el va fer fundar la Andrew Lloyd Webber Foundation i, a dia d´avui, és una de les fundacions més importants d´Anglaterra donant suport a l´art i a la música.

La Lletra de Don Black que va començar com a comediant. Va fer el seu debut al West End com a lletrista teatral amb el compositor John Barry en el musical Billy, protagonitzat per Michael Crawford al Teatre Royal Drury Lane de Londres. Don va rebre dos Premis Tony al millor llibret i lletra d’un musical per la seva obra Sunset Boulevard. Això va marcar la seva tercera col·laboració teatral amb Andrew Lloyd Webber. Primer van unir esforços per escriure el cicle de cançons “Tell Me On A Sunday”, que es va desenvolupar per formar la base de l’espectacle Song and Dance. Es van tornar a reunir en el musical “Aspects of Love”. Don també ha fet cançons per a l’espectacle d’Andrew Starlight Express i Whistle Down The Wind. També va escriure lletres per a “Bombay Dreams”, musical produït per Andrew Lloyd Webber.

Al llarg de la seva carrera ha guanyat molts premis importants (un Oscar per la seva cançó Born Free, cinc nominacions a l’Oscar, dos Tony Awards més tres nominacions, cinc Ivor Novello Awards, un Globus d’Or i molts discos de platí, or i plata). Ha treballat amb alguns dels compositors més importants del món: Jule Styne, Henry Mancini, Quincy Jones, Elmer Bernstein, Marvin Hamlisch, Charles Aznavour, etc.

Don ha escrit més d’un centenar de cançons per a pel·lícules com The Italian Job, The Pink Panther Strikes Again, True Grit, Dances With Wolves, Out of Africa i un quintet de cançons temàtiques de James Bond. Entre les seves moltes cançons populars destaquen Ben de Michael Jackson i Lulu’s To Sir With Love, ambdós números d’èxits d’Estats Units. Actualment treballa en un musical produït a Xangai i també està revisant el musical de “Bar Mitzvah Boy”, un musical que va escriure amb Jule Styne. Acaba de completar una versió musical del compte de Monte Cristo amb el compositor francès Michel Legrand que està previst que s’estreni a Londres a finals d’aquest any. Don va ser guardonat amb un OBE i acaba de rebre el títol honorífic de Doctor of Arts per la Universitat de la Ciutat de Londres.

Lu Fabrés i Laura Miquel (en algunes funcions) es posen a la pell d’aquesta noia que han interpretat actrius de la talla de Marti Web, Sarah Brightman, Bernadette Peters, Denise van Outen entre altres.

Acompanyen a l’actriu al piano, Joan Comaposada / Maria Camps. Al vent Fusta: Andreu Domènech / Cesar del Val. I a la bateria: Eloi López / Sergi Miranda.

La direcció és de Ferran Guiu, la direcció musical de Joan Comaposada, l’adaptació de Marc Gómez el disseny d’il·luminació de Daniel Gener, el disseny de so de Fran Paredes.

És una producció: del Versus Teatre.