►El passat 21 de juny es va estrenar al Teatre Gaudí Barcelona el musical “John & Jen” d’Andrew Lippa. L’espectacle -que està rebent una excel•lent acollida per part de crítica i públic- continuarà en cartell només fins el 15 de juliol.

► “John & Jen” és un musical de petit format particularment original, que se centra en la complexitat de les relacions que s’estableixen entre germans i germanes i pares i fills. Està ambientat en la canviant societat nord-americana, entre els anys 1950 i 1990.

►Ens explica la història de la Jen i la seva relació amb els dos Johns de la seva vida: el seu germà petit i el seu fill.

► “John & Jen” està protagonitzat per Anna Valldeneu i Marc Pociello que donen vida a la Jen i als dos John presents a la vida de la Jen.

►El musical està dirigit per Xavi Duch qui debuta com a director escènic amb aquest muntatge, després d’una extensa trajectòria com a intèrpret, protagonitzant musicals com Sugar, Tick, tick… Boom!, Spamalot i 40 el musical.

►Sota la direcció musical de Filippo Fanò, trobem a quatre músics (piano, cello, contrabaix i percussió) interpretant les composicions d’Andrew Lippa.

► “John & Jen” amb música d’Andrew Lippa, lletres de Tom Greenwald i llibret de Tom Greenwald i Andrew Lippa– es va estrenar a l’Off-Broadway de Nova York al juny de l’any 1995 i se’n va fer una revisió el 2015.

► “John & Jen” és una petita joia teatral, plena d’intel•ligència, enginy i boniques melodies sobre les connexions, els compromisos i la cura de les ferides del cor.