►Guillem Martí, Jordi González, Ariadna Suñé i Víctor Gómez són els protagonistes de “El vestit POP de l’emperador que es pot veure al SAT de Barcelona.

►L’espectacle en signa l’autoria i la direcció Dani Cherta. I la música original de Keco Pujol. La direcció musical és de Manel Garcia i la coreografia de Meri Bonet.

►La Roda Produccions ha estrenat el seu nou espectacle musical adreçat a infants, joves i tota la família. Després de l’èxit d’Aladdin #Thepopmusical. Una història de despropòsits que, tot i que pugui semblar-ho, no està basada en fets reals. Un espectacle de soldats i majestats a ritme pop i amb plataformes. Una combinació explosiva!

►L’Espectacle
►Us imagineu algú tant, tant preocupat pel seu aspecte que no li importa gairebé res més a la vida? Només pendent del mirall i només amic dels qui li riuen les gràcies. Us imagineu no estimar ningú més que a un mateix? I vinga fotos, vinga aplaudiments i només roba i mòbils i més roba i només petons al mirall. Gens pendent de les necessitats dels altres i només pendent del seu propi melic. Doncs ara imagineu-vos que aquest presumit és. Mi més ni menys, que l’Emperador! Qui procurarà pel bé del poble?

►Sinopsi
►En un regne de flaixos i miralls, Sa Majestat l’Emperador Presumit té per costum estrenar quatre vestits cada dia. Però per més vestits que acumula, cap el satisfà. Necessita el millor dels millors, el més sublim, el més modern, … I més ara, que s’acosta la passarel·la anual de la reialesa! Cal un vestit únic per a un emperador únic. Tan especial que només els més llestos de palau el podran apreciar.

►Algú reconeixerà la veritat sobre el vestit nou de l’emperador?