El concert solidari AMOR x AMOR arriba enguany a la seva sisena edició traslladant-se a l’estiu per primera vegada a la seva història. Aquest any els beneficis del concert aniran destinats a l’entitat Creación Positiva, i al seu projecte ‘Visibilitzant la Lesbofòbia’.

La temàtica del concert serà ‘Un Viatge pel Pop Espanyol’ i –per emfatitzar el projecte de l’entitat beneficiària d’enguany- les cançons estaran interpretades només per dones, totes elles joves professionals consolidades del teatre musical al nostre país.

Així es farà un recorregut per algunes de les cançons d’amor més populars de la història del pop espanyol. S’interpretaran temes d’artistes i bandes que formen part de la banda sonora de les nostres vides.

AMOR x AMOR és una iniciativa que sorgeix des de la passió pel teatre musical i la música, i amb una voluntat de col·laboració amb diverses entitats d’àmbit social de la ciutat de Barcelona.

AMOR x AMOR – Un Viatge pel Pop Espanyol compta amb direcció escènica d’Alícia Serrat (‘Tot el que no ens vam dir’, ‘Pegados’, ‘Mierda de artista’), direcció musical compartida de Marc Sambola (‘La Filla del Mar’, ‘Per si no ens tornem a Veure’, A Grup Vocal) i Gerard Alonso (‘Paquito Forever’ i ‘Cantando Bajo la Lluvia’) i producció de Marisol González.
Les intèrprets que participaran en aquesta edició s’anunciaran properament.
AMOR x AMOR va sorgir el 2017 de manera espontània, a través d’un article al blog de teatre musical Out of Broadway de Marisol González, proposant l’organització d’un concert de duets de musicals el dia de Sant Valentí.
Durant aquests anys AMOR x AMOR s’ha consolidat, aconseguint el seu propòsit de celebrar l’AMOR en totes les seves vessants, transformant l’amor romàntic dels duets i les cançons que formen el fil conductor del concert en amor solidari.
La imatge gràfica d’aquesta edició del concert ha estat dissenyada per Berenguer Aina.

Sobre Creación Positiva
Creación Positiva és una entitat feminista reconeguda com a entitat d’utilitat pública de l’àmbit estatal que va néixer el 2001 en Barcelona. Les seves accions van dirigides a fer efectius el dret a la salut sexual i a viure una vida lliure de violències.
El projecte ‘Visibilitzant la Lesbofòbia’ vol implementar les accions destinades a garantir els drets del col·lectiu LGTB i el respecte a la diversitat sexual i afectiva promovent accions que visibilitzin i abordin la violència i la LGTBfòbia en el marc d’una perspectiva dels drets i estimulant una reflexió comunitària pel seu abordatge.
El projecte consta –entre d’altres accions– d’una itinerància de l’exposició ‘Lesbofòbia, Vers i revers d’una violència patriarcal’ i de la difusió del material audiovisual ‘Lesbofòbia: un documental i deu respostes’.