BIG MONDAY 2018
Deixa’t seduir pels musicals! BIGMONDAY2018

El Teatre Eòlia presenta un recull dels seus millors concerts de teatre músical del cicle #MondayMonday i ho fa amb un espectacle musical de gran format en una data i un lloc molt especial, aquest Sant Jordi 2018 es presenta el #BigMonday al Teatre Poliorama.

#MondayMonday, és un cicle de concerts inspirat exclusivament en el món dels musicals, ideat pel Teatre Eòlia. Un cicle que ens apropa a aquelles peces que normalment hem escoltat sempre als grans escenaris de la mà de les veus més conegudes del panorama català.
En solitari, els artistes, s’acosten a un públic molt proper per interpretar les cançons que formen part del nostre imaginari musical. Un format íntim i acollidor i amb uns concerts de gran qualitat musical i amb un gran èxit de públic.

Un cop l’any, el #MondayMonday es fa gran, per convertir-se en #BigMonday. Un espectacle musical format per les veus més rellevants que han participat en el cicle. Ara, els solistes de la temporada s’uneixen per fer un concert conjunt. Carlos Gramaje, Toni Viñals, Judith Tobella acompanyats per artistes d’altres edicions , com ara Mone Teruel i Mariona Castillo. Aquests són els noms de la vetllada, acompanyats per joves talents que van ser finalistes de la Marató de Solistes: Júlia Sardà, Raquel Jezequel, Mar Puig, Aina Ros i Júlia Díaz.