En tots els espectacles de La Cubana sempre hem pretès demostrar que darrere de qualsevol esdeveniment quotidià sempre hi ha teatre.

En aquest cas, el tema escollit, els casaments, és un exemple molt evident d’aquest teatre quotidià. Han passat els anys, han canviat els costums, ens hem modernitzat, i tot i que ja no és necessari casar-se religiosament, quan ho fem pel civil continuem utilitzant la mateixa estructura i pompa de sempre: un guió i una posada en escena que tothom coneix a la perfecció i on tothom sap el paper que li toca interpretar. Tant se val la raça, les creences religioses, els diners, l’afiliació política o el sexe dels contraents: tothom acaba interpretant amb gran rigor escènic el seu personatge. Preparar un casament és en realitat com preparar un espectacle de teatre.

Campanades de Boda és una paròdia de “la gran paròdia” que tots fem per casar-nos. Un espectacle teatral que tots muntem i del qual acabem sent protagonistes. En definitiva: una comèdia-vodevil-costumista sobre casoris.

La Margarita i l’Hortènsia regenten una de les floristeries més conegudes de Barcelona des de fa tres generacions. Els avis, Florència Capdet i Francesc Rius, pagesos de Sant Vicenç dels Horts, es va traslladar a Barcelona a finals dels anys 70 i van muntar una petita floristeria a Les Rambles.

Quan van morir els pares, les dues filles es van encarregar de tirar el negoci endavant. Dues dones d’empenta que van convertir aquest petit negoci familiar en una gran empresa dedicada a les flors, coneguda a tota la província: Flors Rius.

La Margarita, la gran, és soltera. L’Hortènsia, la petita, es va casar amb en Paco Zamora, un policia nacional natural de Valladolid. Del matrimoni van néixer tres fills que van ser batejats, tal com marca la tradició familiar, amb noms de flors: Narcís, Violeta i Jacint.

Tot i que els tres fills han estudiat i tenen carreres universitàries, tots han acabat treballant al negoci familiar. Ara, la Violeta es casa. Ho fa amb en Vickram Sodhi, un actor indi que va conèixer precisament a Barcelona quan ell estava actuant de protagonista en un espectacle de Bollywood.