Benvinguts al Bar Cobi Curro Naranjito, -antic Casa Mary-, un bar de carretera en un punt indeterminat de la Ctra Nacional II entre Massanet de la Selva i los Monegros. Les tres filles i “mitja” de la Mary i del Francisco regenten la fonda que van heretar de la seva difunta mare, i ho han disposat tot per rebre les mascotes més cèlebres del passat, organitzant el T.I.M.O. 2017: La Trobada Internacional de Mascotes Oblidades.

Una convenció on es retroben totes les mascotes esportives i corporatives per fer terapia col·lectiva, recordar vells temps i fer un viatge al passat. Però les tres filles i mitja només tenen un únic objectiu: Conèixer el seu pare. L’home que un dia va ser Cobi, Curro, Naranjito. Un espectacle que és una comèdia, un musical, un cabaret i un retorn al passat, amb l’humor més absurd que trobareu a la cartellera, de la mà de tres grans actrius còmiques: la Laia Alsina, la Maria Cirici i la Laura Pau, que canten i ballen al ritme de la música original de Gerard Sesé, interpretada en directe.

Un espectacle amarat de diversió, gamberrisme i nostàlgia a parts iguals, ple de referències, personatges, cançons, sèries, pelis,… Perquè qui hagi viscut als 80 i 90 sap que van ser dècades de llums i contrastos…com la infantesa de Cobi Curro Naranjito.