En motiu del 25è aniversari del Cor de la UdG, la Universitat de Girona posa en escena dues sessions del musical d’Arnau Tordera “Deixa’t estar de romanços!” el 29 de febrer i l’1 de març a les 19:00 h.

Del musical, que és el primer projecte conjunt del Cor i l’Aula de Teatre de la UdG i compta amb l’acompanyament de l’Orquestra de Girona.

“Deixa’t estar de romanços!” és un musical de nova creació que l’Ajuntament de Vic va encarregar al compositor Arnau Tordera per estrenar-se a L’Atlàntida de Vic l’abril de 2023 en el marc de la quarta edició del projecte participatiu Fem un musical, que té com a objectiu oferir als estudiants de la ciutat la possibilitat de desenvolupar les seves capacitats artístiques al costat de professionals de rellevància nacional.

Sinopsi:  

Després de la recordada gesta que va suposar la mort del drac malvat, Sant Jordi i la princesa Cleodolinda han esdevingut reis de Mirmanda, la ciutat llegendària. Allò que a primera instància podria semblar una circumstància ideal amaga una realitat ben complexa i plena de clarobscurs. Cleodolinda està cansada de la vida que duu a la ciutat, no estima Sant Jordi i vol fugir a la recerca de la felicitat. Al mateix temps, Sant Jordi està sumit en una profunda depressió perquè es veu a ell mateix com un heroi en hores baixes que no tornarà a assolir l’èxit al camp de batalla. La situació s’agreujarà amb l’aparició sobtada de l’esperit del comte Arnau que arribarà a la ciutat creient que allà hi ha la seva desitjada Abadessa