Es tracta d’un fenomen global. Primer va arribar el film d’exit, després les series televisives de llarga durada. Avui, la que fou la sensació de les pantalles del 1.980, és la sensació dels escenaris, que està destinada a tenir vida per sempre més. En l’actualitat, s’està representant a tots els continents i en quasi totes les llengües. Fama demostra ser intemporal i universal pel seu atractiu per cada nova generació

Situada durant els darrers anys de la célebre “High School for the Performing Arts”, en el carrer 46 de New York (1.980 – 1.984), Fama – El Musical – és una historia agredolça però definitiva, inspirada en un variat grup d’estudiants que es comprometen per quatre anys a un exhaustiu treball artístic i académic. Amb candor, humor i discerniment, l’espectacle explora els temes als que s’enfronta molta de la joventut d’avui: situacions de prejudici, identitat, confiança en si mateixos, cultura, sexualitat, abús de substàncies i perseverança.

Amb les seves maneres tòpiques, selecció muiti-étnica dels actors, cantants, bailarins i instrumentistes, i repertoris musicats de pop contemporani, d’alta energia, entre les quals s’inclou el títol de la cançó de major éxit, Fama – El Musical, és el musical ideal per a totes les audiències.