Danny Zuko i Sandy Olsson són dos joves que tenen un romanç a les seves vacances. Al final de l’estiu, es veuen obligats a separar-se’n.
En tornar a l’institut Rydell, Danny es reuneix amb la seva banda, els T-birds, de jaquetes de cuir i pèl engominat.
Inesperadament, els pares de Sandy decideixen mudar-se i la jove ingressa al mateix col·legi.

Passada la sorpresa del retrobament i amb l’objectiu de quedar bé davant dels seus companys, Danny adopta una actitud arrogant que deixa la jove totalment desemparada. Sandy s’uneix llavors a les Pink Ladies, la contrapart femenina dels T-Birds.

A partir de llavors tenen lloc històries i desacords entre els dos enamorats i els seus amics, tot això marcat pels esdeveniments de les seves vides estudientils: el començament de la temporada de futbol, ​​el ball de promoció, carreres de cotxes, nits de noies, de nois, sortides al “fast-food”, a l’autocinema…

La música i el ball són components fonamentals a Grease, i sense cap mena de dubte tenen molt a veure que s’hagi convertit en el “musical feeling good” per excel·lència.

Una banda sonora amb èxits internacionals i acrobàtiques co-reografies són recolzades per una súper producció que no deurà indiferent a ningú, amb la qual Grease commemora aquest any el seu 50è aniversari.