Després de més de sis anys trepitjant els escenaris, A Grup Vocal presenta “Zenit”, un espectacle que preten fer un recorregut per tots aquells moments més importants de la seva trajectòria musical. Amb un currículum que inclou els programes de més audiència de la televisió com “Tu Cara Me Suena” d’Antena3 i “Operación Triunfo” de La 1 de RTVE, els concursos dels quals va ser finalista com “Oh Happy Day” de TV3 i “Acapela” del canal #0 de Movistar+, així com altres moments que han marcat al grup i han conformat la seva songlist actual.

A través de la música i el moviment A Grup Vocal ens conduirà per un camí ple d’energia i moviment, sense complexos ni prejudicis a l’hora de definir el seu repertori. Tots els estils i totes les èpoques hi tenen cabuda per fer valer l’etiqueta de versatilitat que sempre han dut amb gran honor i que ha captivat al públic de totes les edats.

A “Zenit”, descobrirem noves coreografies i noves cançons, però també escoltarem peces que ja són clàssics del grup com “Treasure” de Bruno Mars o “Geronimo” dels Sheppard, temes que han cantat acompanyant grans artistes a la televisió com “Somebody To Love” de Queen o “I Still Haven’t Found What I’m Looking For” de U2 i que ara reinterpreten amb nous arranjaments o la seva aposta constant per música catalana i espanyola com “Ara” de Doctor Prats o “El Puente” de Los Mismos.