L’Alex vol desaparèixer. Esborrar-se de la faç de la terra. No pot donar un sol pas sense sentir-se assetjada i observada. L’Alex és una estrella de la música. Ho té tot i no sent desig per res. Desitjar i a tornar a ser anònima. Necessita tornar a estar sola.

El Noah se sent invisible. És el noi que passa desapercebut a les festes. Desitjar i a esborrar el seu passat per intentar ser feliç. Deixar de ser invisible.

La Sasha treballa per WhiteInk. La seva feina ho és tot per ella i creu que el projecte de modificació de memòria de WhiteInk pot canviar el món. Quan arriba a casa cada nit, ningú l’espera ni ningú li pregunta com li ha anat el dia. Per això la Sasha cada dia arriba una mica més d’hora a la feina i se’n va una mica més tard. WhiteInk és la seva vida.

Has somiat alguna vegada amb esborrar els teus records?
Amb fer-los desaparèixer?
Has somiat amb canviar de vida?
Ara, WhiteInk t’ofereix aquesta oportunitat.

Quan els destins de l’Alex, la Sasha i el Noah es creuen a WhiteInk, la seva manera d’habitar el món canviarà per sempre. A través de la veu de l’Alex, coneixeran el que és estar al centre de l’huracà, el seu ascens meteòric en el món de la música i la seva incapacitat de suportar el ser una estrella mediàtica. Potser el Noah troba en l’Alex algú en qui confiar. Potser l’Alex canviï el discurs de la Sasha. Potser l’Alex troba de nou el camí. Potser un cop t’has tornat invisible és impossible tornar a ser qui eres abans. O potser tot és només una gran mentida. Com els records, mentides deformades amb el temps.
I tu, què vols oblidar?