Fins on estaries disposat a arribar per un somni? La Marta Gelabert ho té molt clar i res no l’atura en el seu ascens vers la fama.

En un acte de lliurament de premis d’arts escèniques, Marta Gelabert –actriu de teatre musical– en rep un d’honorífic en reconeixement a la seva trajectòria artística. Arran d’aquest fet és entrevistada en un programa televisiu durant el qual anirà explicant totes les vicissituds de la seva carrera. Els moments musicals de l’obra són flashbacks de la seva vida artística que, en realitat, difereixen molt del que ella explica a l’entrevista. De fet, Marta Gelabert, per tal de veure realitzat el somni de ser artista, és capaç de tot: res no l’atura en l’ascens vers la fama, tot i que la fama costa i sempre té un preu.

L’apassionant carrera artística de Marta Gelabert retrata, en clau d’humor, a través de la història de la protagonista, les vocacions artístiques, els càstings, les companyies i les gires, el món discogràfic, els problemes vocals dels artistes, les escoles de teatre musical, el somni de Broadway, els premis manegats, etc.