“Las Chicas del coro” ens explica la història de Simba, un petit lleó, hereu de tron ​​… ah, no, aquest és un altre musical. “Les Chicas del coro” ens explica, ara sí, la història de Cristal, Dina i Leo, 3 il·luses drag queens que viuen a Madrid (o a prop) i participen en un concurs de talents per intentar aconseguir el seu somni: fer-se un lloc en el panorama musical (tot molt nou i mai vist). Per aconseguir el seu objectiu els tocarà passar per la pedra i convertir-se en les coristes d’una diva dels vuitanta, Blanca Tonegra, de la qual ningú se’n recorda; així que abandonen la capital per realitzar una gira amb ella.

Els somnis d’unes començaran a xocar amb les identitats de les altres, quan la paraula triomf adquireix un sentit molt diferent segons qui la pronunciï. Bé, bé, pura telenovel·la. El Sr. Martín, representant del grup, farà el (im) possible per aconseguir fama i diners sense importar a qui perjudiqui pel camí.

L’orientació sexual, la identitat de gènere i ser fidel als principis de cadascuna jugaran un paper crucial en el desenvolupament de la història on embolics de faldilles, mentides i orgull es barregen amb talons, humor i Brilli Brilli. Molt Brilli Brilli. Tota una fantasia que no et pots perdre.