PIJAMAS VERDES relata la història de l’Àngel, un metge recentment llicenciat, durant l’etapa de formació a la Residència de Cirurgia General. Ajudat per la seva consciència, personificada en dona andrògina, s’enfrontarà a situacions, algunes intenses i altres completament surrealistes, al llarg de la seva formació a l’hospital.
Arran de totes les experiències viscudes i després d’una vital d’elles, vital i determinant, prendrà una decisió que marcarà la seva vida per sempre.
L’arribada de l’Ángel a l’especialitat de Cirurgia General i Digestiva a l’hospital, després de realitzar l’examen MIR, no és exactament com ell imaginava.
Aviat es trobarà amb Jimena, la metge adjunta que supervisarà de forma autoritària i dèspota tots els seus moviments com a cirurgià i el farà adonar de totes les seves carències professionals i personals.
Joan, Cor (company de formació a l’hospital de l’Àngel) es convertirà en la seva única esperança i salvació, juntament amb la seva consciència personificada, en mig de la voràgine de depressió, estrès, ansietat i bogeria del protagonista.