Espectacle resultat de l’assignatura Projecte 3 de 3r curs de l’ESAD amb l’alumnat d’interpretació de musical i d’escenografia.

“Divorced. Beheaded. Died. Divorced. Beheaded. Survived.” Tots els nens britànics coneixen la rima de les classes d’història. És la llista de les sis dones d’Enric VIII. Dues, divorciades. Dues, decapitades. Una que va morir en vida del monarca i una altra, que el va sobreviure. Cadascuna d’elles carrega la seva llegenda pròpia, sempre a l’ombra del capriciós Enric, però sobretot a l’ombra de la Història en majúscules, la que només escriuen els homes, i que les va relegar a un paper secundari.

Ara ha arribat el moment que totes sis expliquin la seva versió del fets. Toby Marlow & Lucy Boss imaginen una fantasia pop en què les sis dissortades reines, després de mortes, formen una band girl disposada a fer vibrar tot el personal amb la seva música. Qui serà la líder del grup? La que demostri que va patir més vexacions sota el jou d’Enric. Darrere l’aparença d’un musical ballable i banal, SIX ens parla sobre que difícil que era ser dona a l’època dels Tudor. I per extensió, que difícil és ser-ho avui dia.