Tot esperant Godot és un clàssic inqüestionable del teatre del segle XX. L’obra va ser estrenada el 1953 a París, i el 195 7 es va representar la primera versió en català: Vladimir, Estra i Go esperen que arribi Godot, mentre mantenen un diàleg en el que no es dona cap fet rellevant, però gira sempre al voltant de l’espera en sí mateixa. Per completar la trama, apareixeran Pozzo i Lucky en els papers d’amo i esclau. Tancarà el missatger, donant resposta a l’espera dels dos protagonistes.

Cia Pot Teatre és una companyia de teatre, formada íntegrament per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever, amb 20 anys de trajectòria. Va néixer com una eina terapèutica de Teatre Social i avui dia ja podem parlar de formació professional. Tot i existir altres iniciatives similars, el projecte de Femarec ha fet un pas més enllà i ha fet del teatre la professió amb la que es guanya la vida aquest col· lectiu, assolint una gran fita per a la plena inclusió al món cultural. El projecte ha passat de ser una eina terapèutica a convertir-se en un producte cultural més dels que s’ofereixen en el circuit teatral professional de Barcelona.

Aquest és el tercer any que formo part d’aquest projecte fantàstic que és Pot Teatre. I després de l’èxit amb els “Músics de Bremen in concert” i la fantàstica estrena al teatre Poliorama de “Aquí no paga ni Déu” de Dario Fo, totes aquestes com a musicals, vaig pensar de musicalitzar Godot per tal de donar un altre visió d’aquest obra. Paraules del director Albert Gràcia.