La Mildred, l’aranya gegant de la Lila, ha estat segrestada pel Senyor Pla, que la té tancada en un castell embruixat. La família del Super3 viatja fins al castell per alliberar-la. Toc toc! S’obre una gran porta: “Endavant, súpers… benvinguts al castell embruixat!”
Així s’inicia una aventura que converteix el Teatre Victòria en un castell embruixat que posarà al límit la família del Super3 com mai s’havia vist fins ara. Una història de superació i d’amistat, de somnis i reptes. Una història terroríficament divertida.
Liderats per la valentia de la Lila, la família va descobrint tots els secrets que amaguen les màgiques i misterioses habitacions del castell. Familiaritzada amb monstres i fantasmes, la Lila esperona la família a superar proves i trampes per alliberar la Mildred.
El Senyor Pla i el Rick, que lluiten per contenir la força de l’aranya gegant a la torre més alta, tenen reservades maquiavèl·liques sorpreses que inclouen la intenció de rostir la Mildred, convertir tota la família en zombis i deixar-los tancats allà per sempre.
L’Àlex, el Pau, el Fluski, la Pati Pla i la Lila comprendran la importància de mantenir-se units en un camí que els va convertint a tots en uns zombis còmicament particulars. Tots menys la Lila, que està a punt d’arribar a la torre més alta i alliberar la Mildred. Ho aconseguirà?