“TEATRE CUBANO DE REVISTA” presenta “CÓMEME EL COCO, NEGRO”

Tots els espectacles que fa la Cubana tenen un secret. Aquest també el té. Quan diem que sempre ens hem sentit atrets pel món de Music Hall, és veritat. A tot “teatrero” li ha vingut en qualsevol moment la temptació de col·locar-se una motxilla de plomes a l’esquena i desfilar per una passarel·la de bombetes que s’encenen i s’apaguen.

Qui no s’ha trobat mai en una Festa Major de poble on el plat fort era l’actuació d’una petita companyia de revista a l’envelat? De petits, en no poder entrar-hi, ens conformàvem en mirar per les escletxes de les veles. Per a nosaltres la funció durava tot el dia, des de l’arribada de la companyia, el muntatge, la funció, el desmuntatge, fins a la seva marxada. Sempre ens quedava la sensació de no haver esbrinat prou coses.  De grans, quan ja hi podíem entrar i vivíem l’ambient més de prop, continuàvem sentint la mateixa curiositat però d’una altra manera i per altres motius més calents. Ara, la veritat, a  aquestes alçades, no pretenem esbrinar res ni tampoc volem emular les estrelles del gènere ni ser més “cutres que lo cutre”. Pretenem senzillament fer-ho el millor posible, que tothom ho passi bé i nosaltres també (condició bàsica a la Cubana)

Després de la seriositat d’un Shakespeare, creiem que ens vindrà bé el posar-nos la motxilla de plomes a l’esquena i desfilar per la passarel·la.

Espectacle  en català i castellà