Per commemorar els 25 anys d’existència de la companyia el 30 de gener del 2006 es va celebrar una festa-espectacle al Teatre Novedades de Barcelona, on La Cubana estava de temporada representant Mamá quiero ser famoso. L’espectacle constava de tres parts diferenciades:

  • Al carrer: Abans d’entrar al teatre el públic podia veure recreades accions de Cubana’s Delikatessen al carrer i als aparadors de les botigues dels voltants.
  • Al teatre: Es va representar una funció especial on es feia repàs de tots els espectacles de teatre i programes de televisió creats per La Cubana. Per l’escenari van desfilar la gran majoria dels actors que havien format part de La Cubana durant aquests 25 anys. Ajudats per un fons musical i audiovisual, i caracteritzats amb el vestuari original de l’època van interpretar cançons i coreografies de totes les èpoques.
  • Al pàrquing: Al costat del Teatre Novedades, dins una planta del pàrquing, es va muntar un gran plató decorat amb totes les escenografies dels diferents espectacles de La Cubana que van servir d’espai per a celebrar el final de festa: un sopar-ball per 1.400 persones.