Sinopsi:

‘La Noia’ arriba a Nova York i descobreix, a través d’una amiga amb dubtoses intencions, que la seva parella l’ha enganyat diverses vegades. Decideix tallar la relació de forma immediata. Poc després coneix el productor de Hollywood Sheldon Bloom i es traslladen junts a Los Ángeles. Però les ambicions professionals d’en Sheldon fan que deixi de banda la seva vida personal. La protagonista s’adona que en Sheldon l’ha estat utilitzant com a noia trofeu i que vivia una vida desenfrenada a la seva esquena. “La Noia” deixa la vida i el glamour de Hollywood i torna a Manhattan. Havent retornat a Greenwich Village, ‘la Noia’ coneix a un comercial més jove que ella, però un altre cop s’enfronta a la mala sort quan descobreix que aquest ha estat relacionant-se amb altres dones durant els seus viatges de feina.

Acabada la seva relació amb el comercial coneix a un home casat amb una filla que vol deixar la seva dona i començar una nova vida amb la nostra protagonista. Aquesta relació fa que “la Noia” s’il·lusioni amb formar una llar una família… però a poc a poc s’adona que l’home no té intenció de deixar la seva dona, el que fa que les seves il·lusions es vegin trencades de nou.

“La Noia” és l’única persona que apareix a l’escenari, tot i tenir converses amb les seves parelles, amics, i escriure cartes a la seva mare.

L’obra inèdita a Catalunya està escrita per dos autors molt importants del teatre musical contemporani.