Estrenada l’any 1996 a l’Off Broadway, ha batut tots els records del teatre musical independent nord-americà amb més de 4.500 representacions. L’obra s’ha estrenat a més de 400 ciutats de tot el món.
El musical T’ESTIMO, ETS PERFECTE… JA ET CANVIARÉ (I love you, you’re perfect, now change) fou estrenat l’any 1995 a New Jersey i l’any següent es traslladà al circuit alternatiu de Broadway. L’obra, molt allunyada del luxe dels grans musicals de Broadway, figura, amb nom propi, en la història del teatre musical nord-americà amb 12 anys de permanència en cartellera.
No hi ha dubte que bona part de l’èxit es deu al treball dels seus compositors Joe DiPietro i Jimmy Roberts, que han estat capaços de plasmar unes relacions de parella allunyades dels tòpics. La fórmula de l’èxit ha acompanyat aquest musical arreu on s’ha presentat: Holanda, Itàlia, Anglaterra, Japó… sense oblidar la posada en escena de Barcelona, que va rebre nombrosos premis entre ells el premi Max al millor espectacle musical.

Espectacle produït pel Teatre del Sol, amb la col•laboració del Grup de Teatre Sant Vicenç