• Dirigit per Antoni Font i produït pel 9TV i El Teatre l’Atlàntida. 12 Programes 1 especial cap d’any i 1 gala final de càsting en directe. Guanyador a la 32a edició dels Premis de Televisió Local de Catalunya, com el millor programa de televisió local de 2012.
    • Fem un musical és una iniciativa de L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona i de l’Ajuntament de Vic, amb el suport de la Fundació La Caixa i d’El 9 TV. Es tracta d’un projecte participatiu per a nens i nenes entre catorze i divuit anys, inclòs dins la Proposta d’Arts Escèniques per a les Escoles de Vic. El projecte Fem un Musical s’estructura en diverses etapes durant el curs escolar 2011-2012; comença amb un procés de repartiment de papers i de funcions entre els alumnes que es presenten voluntàriament, i acaba amb la representació d’un espectacle musical a L’Atlàntida, a finals d’abril.
    • Aquest espectacle va ser Joseph i l’Increïble abric en Technicolor d’Andrew Lloyd Webber i Tim Rice. Dirigit Per Antoni Font. Amb Coreografia de Karina Amato. I direcció musical de Ramon Ferrer i Joan Gudayol.