Un executiu d’èxit descobreix que la dona li fa el salt. I encara pitjor: que li fa el salt amb un artista bohemi, un idealista antisistema que rebutja tot allò que tant fascina al yuppie. ¿És possible que una dona estigui disposada a renunciar a tots els avantatges econòmics i socials que li garanteix el seu matrimoni per viure amb un hippie que no té on caure mort? El marit enganyat es farà amic del seu rival per esbrinar quines són les virtuts que el fan tan irresistible i respondre així a aquesta i d’altres qüestions…

Amants és una comèdia de dos actes, farcida d’embolics i cançons a ritme de swing i signada per Joe DiPietro i Jimmy Roberts, artífexs de T’estimo, ets perfecte… ja et canviaré! El duet de creadors va inspirar-se en la pel·lícula de Doris Dörrie Hombres, hombres (1985) per compondre un nou musical enginyós i divertit. Paco Mir n’assumeix la direcció d’escena, i Jordi Boixaderas, Muntsa Rius i Nacho A.

Vidal, els tres papers protagonistes. Mercè Martínez i Xavier Lite completen el repartiment. La producció corre a càrrec de Vania Produccions, S.A., en associació amb Tricicle, Gay Mercader i Fortià Viñas.

Amants és la première mundial de l’espectacle, que aterrarà a Broadway la tardor de 2003.